close x

Bemutatkozom

A Bemutatkozom részben  kis képnekKrompecher Manna vagyok, köszöntelek a MannaMia Studio oldalán.

Már kislányként is érdekeltek az emberek, kerestem a társaságukat, imádtam beszélgetni, segíteni.  Sokat ábrándoztam a jövőről, általában szerelmes voltam.

Mindenkori humán érdeklődésem ellenére eredeti végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, kereskedelmi marketing területen is dolgozom.

Segítői utamra saját életem fájdalmai, félelmei tereltek. Alapvető elégedetlenség, kapcsolati problémák, testi tünetek és legfőképp  jövőképem hiánya döbbentett rá arra, hogy itt az ideje, hogy kezembe vegyem életem irányítását.

Számomra új távlatok nyíltak meg kineziológussal való találkozásaim nyomán. Érdeklődésem olyannyira felkeltette a módszer, hogy hamarosan természetgyógyászatot, azon belül kineziológiát kezdtem tanulni.

Minden vágyam, hogy az elmúlt években szerzett tudásomat, tapasztalatomat a kineziológia és más önismereti módszerek területén szélesebb körben is megosszam, és az érdeklődőket a lehető legjobb tudásom szerint segítsem útjukon. Most érzem magam igazán a helyemen.

Szenvedélyem, egyben életerőm a személyiségfejlődés. Belső igényem, hogy folyamatosan fejlesszem magam, tapasztalataimat és tudásomat.

Tisztelem a bátorságot és a pozitív változásért befektetett energiát minden hozzám fordulóban.

Meggyőződésem és személyes tapasztalatom, hogy jelentős életminőségbeli változások érhetők el az általam használt módszerek bármelyikével.

Ha kész vagy változni, várlak szeretettel a MannaMia Studióban!

  • Kövess engem a facebookon!