close x

Metamorfózis

Metamorfózis - magzatkori stresszoldásA metamorfózis átváltozást, átalakulást jelent.
A terápia az embert holisztikusan, a test-lélek-szellem egységében kezeli, így hat a viselkedési mintákra.
A metamorfózis kezelés során olyan blokkokon dolgozunk, amelyeket az “időben való megrekedésként” jellemezhetünk.
A módszert Robert St. John angol reflexológus fejlesztette ki.
Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen, ami a test fő tartópillére. Kísérletezései során észrevette, hogy az energiahiány okozta blokkok megtalálhatók a gerincoszlop megfelelő reflexzónáiban.
Úgy találta, hogy bizonyos zavarok már születés előtti időből származnak és nagyon mély szinten érintik az életfolyamatokat. A születés előtt kialakuló energiaminták tehát egész későbbi fejlődésünkre és életünkre nagy befolyással bírnak.
Ha stressz-minták alakulnak ki, blokkok, félelmek , egészségügyi zavarok, korlátozó viselkedésminták és hiedelmek formájában később visszaköszönhetnek.

Hogyan zajlik a kezelés?
IMG_2605 +
A metamorfózis kezelés rendkívül finom és csendes. A hozzám forduló leveszi a cipőjét, zokniját és felfekszik a kezelő ágyra. Gyengéd érintéssel haladok végig azokon a reflex pontokon, melyek tükrözik a hátgerinc vonalát a láb, kéz és a fej egy bizonyos részén. A kezelés alatt ujjammal simító és spirális mozgást végzek.
A finom, gyengéd érintéssel az energiablokkhoz nyúlok, ezáltal a megszilárdult mintákat fel lehet oldani és az életerő így ismét szabadon áramolhat.
A kezelt személy képessé válik a korlátozó viselkedés-mintákat elmozdítani és megkapja az elengedés és továbblépés lehetőségét.
Mindig a lábak kezelésével kezdem, ez segíti az életben való előrejutás képességét.
Miután a lábkezelésekkel végeztünk, áttérünk a kezekre, ezzel könnyebbé válik az új cselekedet.
A fej kezeléssel fejezem be, hogy a változás új mintája integrálódjon a gondolkodásba is.

Milyen esetben ajánlom?

- krízishelyzetekben (pl. válás, munkahelyváltás, stb.)
- félelmek, szorongások esetén
- súlyos fizikai betegségek esetén
- legyengült egészségi állapot estén
- döntési nehézségek esetén
- viselkedési zavarok esetén
- várandósság ideje alatt
- meddőség esetén
- állásinterjú előtt
- vizsgadrukk esetén

Kiknek ajánlom?

A metamorfikus terápia szelíd gyógymód, teljesen biztonságos, így mindenki számára biztonságosan használható, beleértve gyermekeket és várandós anyukákat is.

Akár külön terápiaként, akár más módszerekkel együtt is alkalmazható – legyen az konvencionális gyógyászat vagy alternatív  terápia.

Mennyi ideig tart a kezelés?

1 kezelés kb. 1 óra hosszat tart megbeszéléssel együtt.

Hány alkalmas egy terápia-sorozat és mennyi idő telik el 2 kezelés között?

A metamorfózis egy több alkalomból álló sorozat, a szükséges találkozások száma egyénenként eltérő. A kezelések között kb. 2 hét telik el (maximum 4), általában 5-8 alkalommal szoktunk találkozni. A terápia-sorozat akkor ér véget, amikor azt tapasztalom, hogy a kezelt területek blokkmentesek.

A teljes kezeléssorozatot követően elegendő lehet akár 1 kezelés is előbukkanó félelmek, stresszek, krízisek kezelésére.

  • Kövess engem a facebookon!